Η εταιρία Style Doors A.E., συνεργάτης μας χρόνια τώρα έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της. Έχει γίνει γνωστή για τη ποιότητα των προϊόντων, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων που την περιβάλλουν. Οι καινοτομίες πάντα αποτελούσαν τον πυλώνα ανάπτυξης της εταιρείας στο χώρο του αλουμινίου και της ασφάλειας. Με αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα,., είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να παρουσιάζει φρέσκιες ιδέες στην αγορά με γνώμονα την υψηλή αισθητική και τη μέγιστη ασφάλεια.

Πόρτες Ασφαλείας
Θωρακισμένες πόρτες με επένδυση Αλουμινίου
Θωρακισμένες πόρτες με film PVC

Δείτε τη συλλογή από εξώπορτες με επένδυση αλουμινίου της Style Doors. Οι θωρακισμένες πόρτες με πρεσσαριστό σχέδιο αλουμινίου είναι η διαδεδομένη λύση για πόρτες εξωτερικής χρήσης. Διατίθενται με κάσα αλουμινίου καθώς και με μεταλλική. Οι επιλογές χρωμάτων και σχεδίων είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα. Οι επενδύσεις αλουμινίου της Style Doors εφαρμόζουν μια νέα τεχνική. Δημιουργούμε ένα πάνελ που αποτελείται από λαμαρίνα αλουμινίου 1mm, μονωτικό υλικό πολυαμίδιο και δεύτερη λαμαρίνα αλουμινίου εσωτερικά 0,8mm. Με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το φαινόμενο των συστολών-διαστολών που είναι υπεύθυνο για τις παραμορφώσεις των επιφανειών. Η εσωτερική στρώση μονωτικού 5mm αυξάνει τους δείκτες θερμομόνωσης και ηχομόνωσης προσδίδοντας ένα φιλικό περιβάλλον.

Δείτε τη συλλογή από εξώπορτες με επένδυση film PVC της Style Doors. Η πιο εμπορική σειρά και ίσως όχι τυχαία. Συνδυάζει μοντέρνα σχέδια σε προσιτές τιμές. Οι επενδύσεις με επικάλυψη film PVC άλλωστε
είναι πρόταση value for money. Η επένδυση έχει πάχος 6mm και το παντογραφικό σχέδιο γίνεται με εργαλείο ίσιο με πάχος 1cm.

Εξώπορτες Ασφαλείας Αλουμινίου
Πόρτες Ασφαλείας
Laminate
Slider